Bali massage en beauty salons

Als je je bevindt op Bali, dan is een bezoek aan een Bali massage en beauty salons absoluut onmisbaar. Waarom? Omdat ze hier simpelweg geweldig zijn in het verzorgen van jouw welzijn. Bovendien is het veel betaalbaarder dan in Nederland. Denk aan een geweldige massage van 60 minuten voor slechts 10 euro. Laat jezelf dus heerlijk verwennen met een massage, of ga voor een manicure of uitgebreide gezichtsbehandeling. Tot op heden heb ik in Nederland nog geen salon kunnen vinden die kan tippen aan mijn favoriete ontspannings- en schoonheidsadressen hier op Bali. En dit geldt ook voor de verzorging van mijn nagels. Voor slechts ongeveer 8 euro zien mijn nagels er altijd prachtig uit. Hieronder zal ik jullie vertellen waar je moet zijn in Bali voor wat welverdiende ontspanning.

Re Day Spa

Volgens mijn herinnering was een bezoek aan Re Day Spa mijn allereerste ervaring in Bali. Tijdens mijn eerste verblijf in Bali verbleef ik in een hotel in Seminyak, dat dichtbij deze prachtige spa gelegen was. Dit was niet alleen de eerste salon die ik tegenkwam, maar ook meteen één van de beste. Het is er mooi en schoon, en bovendien zijn de massages en manicures van uitstekende kwaliteit. Afgelopen zomer ben ik er opnieuw geweest en opnieuw werd ik verwend met een heerlijke behandeling!

Bali Massage Beauty salons

Therapie Spa

Therapie Spa mijn favoriete plekje als ik in Canggu verblijf. Deze salon behoort tot de duurdere opties, maar is tevens de meest prachtige en naar mijn mening de beste keuze. Een Balinese massage kost je ongeveer €18. Een gezichtsbehandeling kost ongeveer €26. Alles verloopt uiterst hygiënisch, aangenaam, professioneel en buitengewoon ontspannend.

Tamarind Spa at Murni’s House

Normaal gesproken kies ik tijdens een bezoek aan de spa alleen voor een massage, maar bij Tamarind Spa at Murni’s House besloot ik eens helemaal uit mijn comfortzone te stappen. Deze keer koos ik voor een speciaal pakket dat bestond uit een Balinese massage van een uur, gevolgd door een groene thee scrub, daarna een ontspannend bloemenbad en tot slot een verfrissende gezichtsbehandeling. Murni’s bevindt zich in een adembenemende tropische tuin waar ik met open armen werd ontvangen. Bij binnenkomst kreeg ik meteen een heerlijk vers fruitsapje aangeboden en mocht ik zelf de massageolie uitkiezen die het beste bij mij paste.

Tamarind Spa at Murni’s House

Bodyworks

In het hart van Seminyak, daar vind je Bodyworks. Hier ben je aan het juiste adres voor diverse massagesoorten, verrukkelijke haarbehandelingen (een absolute aanrader: de cream bath), gezichtsverzorging, ontharen of om je nagels te laten verwennen. En dat alles voor een zeer bescheiden prijsje.

Bodyworks

Rob Peetoom

Rob Peetoom, herken je die naam? Dat is inderdaad een bekende kapperszaak die ook vestigingen heeft in Nederland. En raad eens? Ze hebben ook hier op Bali hun professionele en geweldige behandelingen beschikbaar. Wat nog leuker is, de prijzen in deze salon zijn eigenlijk goedkoper dan die in Nederland. Dus als je zin hebt in een ontspannende hoofdmassage of een trendy knipbeurt met uitzicht op de prachtige rijstvelden van Seminyak of Ubud, dan is dit absoluut de plek waar je moet zijn!

Rob Peetoom

Taksu Spa

Taksu Spa, gevestigd in het bruisende Ubud, geeft je direct het gevoel alsof je midden in een weelderige jungle bent beland zodra je een stap binnen zet. De prachtige traproutes slingeren zich door het groen en brengen je naar verschillende behandelruimtes. Eén ding is zeker: dit complex straalt pure luxe uit. Mijn persoonlijke ervaring bij Taksu Spa was de meest overdonderende tot nu toe – ik heb mezelf getrakteerd op de Balinese Massage premium: Magical Moods. Niet goedkoop maar elke cent meer dan waard! Deze behandeling duurde maar liefst anderhalf uur. Als jij ook op zoek bent naar een ultieme verwenervaring, dan kan ik Taksu Spa van harte aanbevelen!